Services

Complete verbouwingen

Elektra werkzaamheden

Complete renovaties

Overige klussen

Advies op maat

Inspectie van nieuwbouw

Demaklussen

Waarom Demaklussen?

Los van het feit dat de klant centraal staat, adviseren en denken wij graag mee om uw wens uit te laten komen. De combinatie van kennis, nauwkeurigheid en vakmanschap zorgen telkens weer voor een uitmuntende eindresultaat.
  • Renoveren
    Een complete renovatie geeft je de kans om een supermooie badkamer of toilet te maken! Wij merken dat onze klanten zijn/haar ochtend of avond momentjes in de badkamer erg belangrijk vinden. Wij tekenen daarom graag uw droom badkamer uit en brengen uw ontspanningsmoment in de badkamer weer helemaal terug!
  • Elektra werkzaamheden
    Wanneer de elektrische installatie in uw huis niet naar behoren werkt, kan dat aardig wat frustraties opleveren. Kortsluitingen en overbelastingen zijn de meest voorkomende klachten in een huis, terwijl gemak en veiligheid erg belangrijk in uw huis zijn! Redenen genoeg om eens stil te staan bij een veilige installatie of het uitbreiden ervan. Demaklussen levert verschillende diensten die te maken hebben met uw elektrische installatie in, maar ook rondom uw huis, van een vernieuwde meterkast tot het verplaatsen van stopcontacten in uw woning!
  • Complete verbouwingen.
    Iedereen wordt gelukkig van een welgemaakte huis. Wij helpen graag hierbij! Een muur slopen om een kamer ruimtelijker te maken of juist een extra wand bouwen voor de nieuwe kinderkamer. Is het juist tijd om in de woonkamer een koof te bouwen met spotjes voor een onbetaalbare sfeer of een plafondverlaging in de keuken. Dit kunnen wij op maat voor u realiseren tegen een betaalbare prijs!
Awesome Image