Over ons

Waardevol

Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en betaalbare prijzen om u te voorzien van de service ongeƫvenaard door onze concurrenten.

Bespaar tijd

Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om uw project te laten slagen. Wij zorgen ervoor dat uw werk op tijd klaar is!

Betaalbaar

Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Bij ons betaal je nooit teveel; of het nou gaat om een kleine klus of een hele grote klus. U bent aan het juiste adres!
U bedenkt, wij maken

Wij zijn Demaklussen

Demaklussen uit Amsterdam is een professioneel klussenbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring voor al uw klussen in en rondom het huis, tegen een betaalbare prijs. Door onze passie voor klussen, nemen wij elke klus met veel enthousiasme aan en is niks ons te gek. Door jarenlang als hobby onze vrienden en familieleden blij te maken, is het hoogste tijd om ook u blij te maken. Door diverse cursussen te hebben gevolgd en regelmatige bijscholing zijn onze diensten van exclusieve waarde.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • A-kwaliteit gereedschap in eigen beheer
  • Betrouwbaar & Flexibel
  • Altijd advies op maat
Awesome Image
20+

Jaar ervaring

234

Afgeronde projecten

5+

Professionals

Demaklussen

Tevreden en blije klanten

Wij hechten veel waarde aan blije en tevreden klanten. Terugkerende klanten vinden wij belangrijk en zien wij als compliment van ons dienstverlening

Onze partners

Om u goed van dienst te zijn, is het van belang om samen te werken met de juiste partners. Wij bieden u graag een gebruiksvriendelijke ervaring en veilig gevoel.