• Mark van der Waarden: 06 - 48 19 02 93
  • Akaash Moendar: 06 - 15 29 39 26
  • info@demaklussen.nl
  • Maandag t/m Zondag 07:00 - 22:00

Curriculum Vitae

Naam: Mark van der Waarden
Geboortedatum: 15 februari 1973
Adres: Grote Wittenburgerstraat 37D, Amsterdam
Email: info@demaklussen.nl
Telefoonnummer: 06 - 48 19 02 93

Profiel

Ik ben Mark van der Waarden, geboren in 1973 en al zo een 25 jaar fanatiek klusser en verbouwer. De liefde voor klussen is begonnen bij mijn eerste baan als verkoper bij de Praxis. Hier heb ik 7 jaren de nodige kennis en kunde opgedaan en heb er ook de lastigste problemen van verbouwen langs zien komen.

Na deze periode heb ik allerlei werkzaamheden verricht in verschillende branches zoals: Computer, Politie, Planner, Auto’s inbouwen, Elektronica, Reviseren van vliegtuig motoren etc. Na 14 jaar werkzaamheden te hebben verricht voor mijn werkgever in garagedeuren was het hoogste tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Dit maal waar ik samen met mijn compagnon zelf aan het roer sta en het begrip klanttevredenheid zelf kan realiseren. Een nieuw avontuur waar ik mijn passie en ambitie vorm kan geven!

Waardevol

Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en betaalbare prijzen om u te voorzien van de service ongeëvenaard door onze concurrenten.

Bespaar tijd

Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om uw project te laten slagen. Wij zorgen ervoor dat uw werk op tijd klaar is!

Betaalbaar

Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Bij ons betaal je nooit teveel; of het nou gaat om een kleine klus of een hele grote klus. U bent aan het juiste adres!

Mijn kwaliteiten

Elektronische werkzaamheden 95%
Ruimtelijk inzicht 96%
Verven 87%
Plafondverlaging 91%
Bouwen van koven incl. LED en spotjes 87%
Adviserend vermogen 89%

Mijn ervaringen

Plafondverlaging in de keuken

Plafondverlaging in de keuken met ingebouwde spotjes en LED aan de binnenkant van de koof gerealiseerd voor een ultieme sfeer.

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer van een appartement volledig gestript. Samen met mijn compagnon nieuwe vloertegels, verlaagd plafond met bluetooth speakers, wandtegels, wastafelmeubel, planchet, spiegel met LED etc. gerealiseerd in een korte tijd.

Volledige woning renovatie

Volledig strippen van een eengezinswoning en alles vanaf nul opnieuw aanleggen/installeren. Denk aan werkzaamheden zoals: tegelwerk, verven, elektronica verleggen, muren pleisteren, koven bouwen, badkamer renovatie, waterleidingen repareren etc.

© Copyright 2018 Demaklussen Design by Kasim Marketing Innovation