• Mark van der Waarden: 06 - 48 19 02 93
  • Akaash Moendar: 06 - 15 29 39 26
  • info@demaklussen.nl
  • Maandag t/m Zondag 07:00 - 22:00

Farshaaz KasimDirecteur Marketing

Curriculum Vitae

Naam: Farshaaz Kasim
Geboortedatum: 18 september 1990
Adres: Olivier van Noortstraat 22, Almere-Poort
Email: marketing@demaklussen.nl

Profiel

Marketing is het leveren van waarde, klanttevredenheid en kwaliteit op een winstgevende manier. Het doel van marketing is nieuwe klanten aan te trekken door hen superieure waarde te beloven, en oude klanten te behouden door hen tevreden te stellen.

Als Directeur Marketing bij Demaklussen ben ik verantwoordelijk voor alle sales en marketing gerelateerde zaken. Ik verkrijg inzicht in de markt en analyseer behoefte en wensen van de klant, teneinde rendabele relaties weten op te bouwen en zorgen dat de verwachtingen worden overtroffen van de klant.

Waardevol

Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en betaalbare prijzen om u te voorzien van de service ongeëvenaard door onze concurrenten.

Bespaar tijd

Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om uw project te laten slagen. Wij zorgen ervoor dat uw werk op tijd klaar is!

Betaalbaar

Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Bij ons betaal je nooit teveel; of het nou gaat om een kleine klus of een hele grote klus. U bent aan het juiste adres!

Mijn kwaliteiten

Account management 85%
Acquisitie 80%
Ruimtelijk inzicht 75%
Website design 75%
Opmaken flyer, posters etc. 78%
Inzetten ATL Marketing 82%

Mijn ervaringen

Freelance | Kasim Marketing InnovationFreelance | Kasim Marketing Innovation

Als Freelancer zet ik mij in voor organisaties om de connectie te maken tussen bedrijf en klant. Wij nemen al uw Social Media en DTP werkzaamheden (opmaak logo’s, flyers, posters etc.) uit handen en zorgen ervoor dat u echt uw doelgroep bereikt!

Senior winkeladviseurTelfort retail

Mijn verantwoordelijkheden waren het coachen en motiveren van de medewerkers, actief sturen op het behalen van zowel individuele als de winkel targets en zorgdragen voor een optimale sfeer en beleving voor de klanten in de winkel.

© Copyright 2018 Demaklussen Design by Kasim Marketing Innovation