• Mark van der Waarden: 06 - 48 19 02 93
  • Akaash Moendar: 06 - 15 29 39 26
  • info@demaklussen.nl
  • Maandag t/m Zondag 07:00 - 22:00

Curriculum Vitae

Naam: Akaash Moendar
Geboortedatum: 11 november 1995
Adres: Grote Wittenburgerstraat 37D, Amsterdam
Email: info@demaklussen.nl
Telefoonnummer: 06 - 15 29 39 26

Profiel

Klussen vind ik sinds jongs af aan al interessant! Ik hield me altijd bezig met kleine reparaties in het huis tot grote klussen rondom het huis. Naarmate de jaren zijn verstreken heb ik de nodige ervaringen opgebouwd en daarmee een expertise gecreëerd in het klussen.

Mijn expertise ligt vooral in het aansluiten van diverse apparaten in het huis, bouwen van koven en het verleggen van internetkabels.

in 2016 heb ik aan diverse projecten mogen klussen met prachtige eindresultaten. Omdat het mij drijft om mensen gelukkig te zien, ga ik eerst een gesprek aan om alle wensen in kaart te brengen, om zodoende de verwachtingen te overtreffen, aldus mijn doel.

Waardevol

Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en betaalbare prijzen om u te voorzien van de service ongeëvenaard door onze concurrenten.

Bespaar tijd

Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om uw project te laten slagen. Wij zorgen ervoor dat uw werk op tijd klaar is!

Betaalbaar

Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Bij ons betaal je nooit teveel; of het nou gaat om een kleine klus of een hele grote klus. U bent aan het juiste adres!

Mijn kwaliteiten

Elektronische werkzaamheden 75%
Audio installeren 95%
Algemeen klussen 85%
Verven 75%
Koof bouwen 82%
Ruimtelijk inzicht 82%

Mijn ervaringen

Plafondverlaging in de keuken

Plafondverlaging in de keuken met ingebouwde spotjes en LED aan de binnenkant van de koof gerealiseerd voor een ultieme sfeer.

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer van een appartement volledig gestript. Samen met mijn compagnon nieuwe vloertegels, verlaagd plafond met bluetooth speakers, wandtegels, wastafelmeubel, planchet, spiegel met LED etc. gerealiseerd in een korte tijd.

Laminaat leggen

Het leggen van 68m2 laminaat in een appartement hartje Amsterdam incl. ondervloer.

© Copyright 2018 Demaklussen Design by Kasim Marketing Innovation